Zlatne medalje za Nikšićko Gold i Tamno pivo

Bez autora
Jun 08 2014

Pivari Trebjesa su, na jednoj od najpoznatijih međunarodnih selekcija kvaliteta Monde Selection u Bordou, uručene zlatne medalje za Nikšićko Gold i Tamno pivo. Ceremonija dodjele Monde Selection nagrada svake godine održava se u različitom evropskom gradu, a 53. po redu je ugostio francuski Bordo. Svečanoj ceremoniji uručenja nagrada prisustvovala je menadžer korporativnih poslova Trebjese, Natalija Milić. Monde Selection je jedna od najznačajnijih nagrada u industriji pića. Kvalitet proizvoda je naš imperativ i tako je od prvih piva koje smo proizveli pa do svake inovacije koju uvedemo.Zlatne medalje koje su ove godine osvojili Nikšićko Gold i Nikšićko Tamno pivo su još jedna potvrda da potrošači dobijaju najbolje i da se u Crnoj Gori pravi pivo čiji je kvalitet prepoznat na svjetskom nivou, saopštila je Milić.

Zlatne medalje za Nikšićko Gold i Tamno pivoPivari Trebjesa su, na jednoj od najpoznatijih međunarodnih selekcija kvaliteta Monde Selection u Bordou, uručene zlatne medalje za Nikšićko Gold i Tamno pivo.

Ceremonija dodjele Monde Selection nagrada svake godine održava se u različitom evropskom gradu, a 53. po redu je ugostio francuski Bordo. Svečanoj ceremoniji uručenja nagrada prisustvovala je menadžer korporativnih poslova Trebjese, Natalija Milić.

- Monde Selection je jedna od najznačajnijih nagrada u industriji pića. Kvalitet proizvoda je naš imperativ i tako je od prvih piva koje smo proizveli pa do svake inovacije koju uvedemo.Zlatne medalje koje su ove godine osvojili Nikšićko Gold i Nikšićko Tamno pivo su još jedna potvrda da potrošači dobijaju najbolje i da se u Crnoj Gori pravi pivo čiji je kvalitet prepoznat na svjetskom nivou, saopštila je Milić.

Za Nikšićko Gold pivo ovo je druga zlatna medalja, dok se Nikšićko Tamno pivo prvi put u selekciji našlo ove godine.

Ove godine učestvovalo je 87 zemalja, a prijavljeno je oko 3,16 hiljada proizvoda.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik